Hegelmann skatina skaitmeninimą kartu su BPA Solutions

Svarbus „Hegelmann Group” ramstis yra mūsų procesų skaitmeninimas. Dėl plataus įvairių logistikos sektoriaus paslaugų portfelio mūsų veiklai būtini individualūs programinės įrangos sprendimai.

Kartu su naujuoju partneriu „BPA Solutions” kuriame naujus programinės įrangos sprendimus, kurie sklandžiai integruojami su mūsų ERP ir „Microsoft” komandomis. Nuo 2001 m. „BPA Solutions” siūlo individualius „SharePoint” ir „Microsoft Office” programinės įrangos sprendimus. Naudodami „BPA Solution Builder” galime greičiau ir patikimiau įgyvendinti naujus projektus ir dar labiau pagerinti savo darbuotojų ir klientų naudotojų patirtį.

Svarbus etapas buvo dokumentų valdymas kokybės užtikrinimui. Čia daugiausia dėmesio buvo skiriama mūsų procesų pertvarkymui į laipsnišką formų ir kitų dokumentų versijų kūrimą. Dėl nuolat besikeičiančių logistikos sąlygų, įskaitant teisės aktų pakeitimus, pavyzdžiui, Europos Sąjungos mobilumo paketo įvedimą, formas ir procesus būtina reguliariai pritaikyti prie naujų sąlygų. Be to, „BPA Solutions” sukurtas dokumentų valdymas leidžia supaprastinti darbuotojų, vadovų ir generalinių direktorių patvirtinimo procesus. Tai leidžia mums užtikrintai ir greitai reaguoti į pokyčius ir atitinkamai optimizuoti ankstesnius procesus.

Be to, „BPA Solutions” leidžia mums kurti e. mokymosi testus ir stebėti darbuotojų rezultatus, kad supaprastintume skaitmeninį mokymą ir pagerintume mokymosi patirtį.

Šveicarijos įmonė siūlo aukšto lygio lankstumą ir kokybę. Dėl integracijos su „SharePoint” naujieji moduliai sklandžiai įsilieja į mūsų esamą verslo procesą. Ateityje ir toliau bendradarbiausime su „BPA Solutions” vykdydami panašius projektus.