Hegelmann з’єднує ERP із системою TIMOCOM

Hegelmann Express GmbH покладається на цифрові рішення для оптимізації своїх процесів. Інтерфейс може заощадити багато часу в робочих процесах, що означає, що співробітники можуть бути розгорнуті ще ефективніше.

Як постачальник транспортних послуг, що працює на міжнародному рівні, Hegelmann Express GmbH стикається з проблемою дотримання критичних термінів доставки кожного транспорту. Тому що під час транспортування вантажів усі колеса мають плавно з’єднуватися, щоб вантажі надійно дісталися місця призначення. З цієї причини, а також для того, щоб ще ефективніше виконувати побажання наших клієнтів, ми постійно перевіряємо та вдосконалюємо всі процеси вздовж ланцюжка поставок. Зрештою, час – гроші, а помилки, яких можна уникнути, призводять до непотрібних витрат. З цієї причини ми завжди знаходимося в пошуку шляхів і засобів оптимізації та оптимізації робочого процесу.

Одним із завдань, яке стоїть перед нами як сімейною компанією, є інтеграція різноманітних цифрових рішень у наш власний ландшафт процесів. Щоб вирішити цю проблему, ми зараз активізували співпрацю з компанією FreightTech TIMOCOM та постачальником ERP ABONA.

Ви можете знайти більше інформації на www.timocom.de