Hegelmann будує перший сервісний центр для водіїв вантажівок у Польщі

14 липня 2021 року на території будівельного майданчика було закладено перший камінь: на місці були Зіґфрід Гегельманн та Антон Гегельманн, партнери Hegelmann Group. (Фото: Hegelmann)
  • Новий хаб будують біля кордону на південному заході країни
  • Логістична компанія відповідає вимогам пакету мобільності
  • Комплексне обслуговування автотранспорту та водіїв
Bruchsal/Żarska Wieś (Польща), 16 липня 2021 р. – Hegelmann Group будує перший хаб для водіїв вантажівок у Польщі. Проект, який є унікальним у країні, будується в Жарській Вєсі, на південному заході Польщі поблизу кордону з Німеччиною, на площі трохи менше дванадцяти гектарів. На додаток до комплексних можливостей обслуговування експедиторів і транспортних засобів, операційний центр також пропонує власний готель і простору автостоянку. Це також відповідь міжнародної транспортної та логістичної компанії на підвищені вимоги, що виникають у зв’язку з новими правилами ЄС і пакетом мобільності. Наразі інвестиції склали близько 22 мільйонів євро. Відкриття комплексу, який буде послідовно розширюватися, заплановано на середину 2022 року. «Завдяки хабу ми будуємо оптимальний сервісний комплекс, адаптований до потреб наших водіїв і співробітників. Крім того, ми використовуємо його для підтримки невеликих транспортних компаній у виконанні вимог пакету мобільності», — говорить Зігфрід Хегельманн, акціонер Hegelmann Group. Hegelmann є першою компанією в галузі транспорту та логістики, яка створила інтегрований операційний центр у Польщі. Ділянка поділена на кілька зон: площа приблизно 7000 квадратних метрів для обслуговування вантажівок включає майстерню, діагностичний пункт, фарбувальний цех і мийку вантажівок. Крім того, є склад запасних частин і шин площею майже 6000 квадратних метрів. «Весь спектр послуг дозволяє нам оптимізувати час ремонту та забезпечити ефективну роботу», — каже Хегельманн. У перспективі тут планують побудувати ще один окремий логістичний комплекс і складський центр. Крім власних офісних приміщень компанії, на величезному майданчику доступні близько 60 додаткових офісів для зовнішніх компаній. Також частиною розширеної бази є готель на понад 750 місць. Водії, які повертаються з європейських трас, можуть провести там свій обов’язковий відпочинок. Ще однією перевагою хабу Hegelmann є окреме, високоякісне комерційне приміщення, відведене для ділових партнерів, експедиторів та інших транспортних компаній. Великі паркувальні зони навколо офісів, готелю, зон обслуговування та складів також забезпечують місце для 220 вантажівок і 450 легкових автомобілів. «Хаб Хегельманна в Польщі — це транспортна база, розроблена для оптимальної роботи в багатьох відношеннях», — говорить Гегельманн. Відкриття Hegelmann Hub Poland у середині 2022 року також матиме позитивний вплив на регіон. Очікується, що в самому операційному центрі працюватиме близько 200 осіб. «Наші ділові партнери та інші компанії створять нові робочі місця», — каже Гегельманн.